Esteetön koti

Helpota asumistasi Kokokodin esteettömillä ratkaisuilla | Pirkanmaa

Eri elämäntilanteet voivat vaatia niiden huomioimista myös asumisessa. Esteettömiä ratkaisuja voidaan tarvita monenlaisten elämänvaiheiden kohdatessa, kuten ikääntymisen tai sairastumisen myötä, tai vaikkapa lastenvaunujen tai liikkumisen apuvälineiden kanssa toimiessa. Hyvin suunnitellut esteettömät ratkaisut tekevät asumisesta joustavampaa ja vaivattomampaa. Jo pienilläkin ratkaisuilla voidaan parantaa huomattavasti elämänlaatua.

Kokokoti hoitaa esteettömät ratkaisut niin kylpyhuone- ja WC-tiloihin, keittiöihin kuin piha- ja porrastiloihinkin

Esteettömän kodin remontit lähtevät liikkeelle esteettömyyskartoituksesta, jonka Kokokoti tekee ilmaiseksi. Esteettömyyskartoituksen pohjalta suunnittelemme juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Asiantuntijamme neuvovat parhaat ratkaisut kylpyhuonetilojen, keittiön sekä piha- ja porrastilojen esteettömyyteen. Teemme esimerkiksi ovien leventämiset, tasoerojen muokkaamiset sekä valaistuksen parantamiset.

Asennamme esteettömiä ratkaisuja Pirkanmaan talousalueella, kuten Pirkkalan, Tampereen ja Nokian sekä Lempäälän, Kangasalan ja Ylöjärven seuduilla. Kokokodin avulla asumisesi muuttuu huolettomammaksi ja turvallisemmaksi. Varaa aika ilmaiselle remonttikartoitukselle!

Kysy lisää esteettömän kodin ratkaisuista!