Remonttityöt

Kokokoti toteuttaa remontit luotettavasti aina suunnittelusta viimeistelyyn | Pirkanmaa

Kodin remonttiin liittyy monia haasteita aina suunnittelusta ja selvitystyöstä työn valvontaan ja organisointiin. Työn huolellinen ja ammattitaitoinen suunnittelu on tärkeää, sillä huonot valinnat voivat työn edetessä johtaa kustannusten kasvuun ja muihin odottamattomiin ongelmiin. Toimialueemme kattaa niin Pirkkalan, Tampereen ja Nokian kuin Lempäälän, Kangasalan ja Ylöjärven sekä lähikunnat.

Kokokodilla on vuosien kokemus erilaisten remonttien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Voit huoletta siirtää vastuun remonttisi kokonaishallinnasta harteillemme. Kokokoti huolehtii kaikista remontointiin liittyvistä teknisistä asioista, valvoo ja huolehtii aikatauluista sekä neuvoo ja opastaa sinua esimerkiksi materiaali- ja lupa-asioissa. Pidämme huolta siitä, että remonttisi kaikki vaiheet etenevät suunnitelmallisesti ja aikataulussa.

Jätä tarjouspyyntö remontista! »

Remontti käyntiin ilmaisella remonttikartoituksella

Teemme remontteja sekä urakkana että tuntityönä sopimuksen mukaan. Kaikkiin Kokokodin remontteihin kuuluu ilmainen remonttikartoitus, jonka pohjalta laadimme suunnitelman ja aikataulun remontin toteuttamiselle.

Pyydä tarjous