Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti - tyylikkyyttä ja asumismukavuutta vuosiksi eteenpäin.

Kylpyhuoneremontti on menetelmä jonka avulla voi saada parempaa toiminnollisuutta, enemmän säilytystilaa tai vain tyylikkäämpää ulkoasua kylpyhuoneeseesi, ja me toteutamme kylpyhuoneremontit toiveidesi mukaisesti. Kokokodilla on pitkä kokemus erilaisista kylpyhuoneremonteista, ja jaamme mielellämme ideoitamme ja tietotaitoamme työn onnistumiseksi. Olipa kotisi Pirkkalassa, Tampereella, Lempäälässä, Nokialla tai muualla Pirkanmaalla, ota meihin yhteyttä, niin avustamme sinua!

Kylpyhuoneen muuttaminen on haastavaa, ja meillä onkin tarjota alan huippuosaaminen käyttöösi. Ammattimiehemme pärjäävät vaativienkin remonttikohteiden kanssa ja toteuttavat työn vastuullisesti ja rakennusmääräysten mukaisesti. Teemme kunnostukset samoilla tuoteperheillä alusta loppuun saakka. Käyttämillämme aineilla on myös pitkät takuut.

Kokokoti remontoi myös saunasi uuteen uskoon

Tarvitseeko kotisi tai vaikkapa kesämökkisi sauna pientä uudistusta? Kokokoti tekee myös saunaremontit ammattitaidolla. Saunan elementit ovat taitavan puusepän tekemiä. Käyttämämme ensiluokkaiset materiaalit ja ammattitaitoinen toteutus takaavat lopputuloksen toimivuuden vuosiksi eteenpäin.

Tarjoamme ilmaisen kartoituksen kaikkien töidemme yhteydessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!