Rintamamiestalojen remontit

Kokokoti toteuttaa rintamamiestalojen remontit säilyttäen rakennuksen alkuperäisen hengen | Pirkanmaa

Nostalgiaa henkivät rintamamiestalot ovat monen unelmakoteja, mutta vaativat usein remontointia. Rintamamiestalojen remontit pyritäänkin toteuttamaan rakennuksen vanhaa henkeä kunnioittaen. Rintamamiestaloissa haasteina ovat usein heikentynyt lämmöneristyskyky, ilmanvaihto sekä märkätilat. Oikein toteutetulla remontilla parannetaankin tuntuvasti rakennuksen lämmöneristyskykyä ja tiiviyttä – ja näin ollen myös asumisoloja sekä energiataloutta.

Kokokoti Oy toteuttaa rintamamiestalojen remontteja Tampereella, Pirkkalassa ja Nokialla sekä Lempäälässä, Ylöjärvellä, Kangasalalla ja muualla Pirkanmaan talousalueella.

Aloitamme rintamamiestalojen remontit ilmaisella remonttikartoituksella

Rintamamiestalojen remontointi voi osoittautua haastavaksi, sillä vanhoissa rakenteissa voi piillä yllättäviäkin ongelmia. Tämän vuoksi asialle kannattaakin valita parhaat ja kokeneimmat tekijät. Kokokodin rautaisten ammattilaisten käsiin voit huoletta uskoa rakennuksesi kunnostuksen. Kokokodin remonttipalvelut lähtevät aina ilmaisesta remonttikartoituksesta, jolla selvitetään rakenteiden nykytila ja korjaustarve. Kunnostamme niin rakennuksen ulko- kuin sisätilatkin, ja toteutamme tarvittaessa esimerkiksi kattoremontin, julkisivuremontin, märkätilojen vedeneristyksen sekä pintaremontit.

Ammattitaitoisesti toteutetun remonttimme ansiosta voit nauttia entistä paremmasta asumismukavuudesta kodin alkuperäisestä tunnelmasta tinkimättä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!